Favorites
Shopping Cart
0
TOTAL
TIL KASSEN

Kjøpsvilkår

Når du har akseptert kjøpsbetingelsene og valgt en betalingsløsning er ordren/kjøpet bindende. 

Når ordren er registrert, kan man dessverre ikke endre den etterskuddsvis. Vi beklager dette, men grunnlaget for dette er at ordren allerede er inne i systemet og forhåpentligvis på vei til deg. Det er så klart alltid mulig å sende inn for å bytte/returnere/angre kjøpet etter gjeldende norske lover, og for tiden har du 14 dagers angrerett.

Bestilling

Ordrebekreftelse: Ved bestilling mottar du automatisk en ordrebekreftelse. Sjekk også din e-posts spamfilter. 
 

Betalingsmåter
 

Hos oss har vi valget mellom 3 betalingsmetoder:

  1. Kortbetaling – Du kan betale med VISA eller Mastercard. Din korttransaksjon sendes kryptert gjennom KLARNA, som er vår leverandør av kortbetalingsløsning. Kortnummer lagres ikke av oss i EMELA COSMETICS etter gjennomført transaksjon. Det totale beløpet for din bestilling belastes direkte på din konto.   
  2. Klarna Faktura med 14 dagers betalingsfrist. Velger du å betale med faktura mottar du faktura på mail når pakken sendes fra oss. Faktura forfaller i løpet av 14 dager.
  3. Klarna Delbetaling, dette ligger som et eget valg i kassen. Faktura sendes til samme mailadresse som er lagt inn med bestillingen.

Klarna: Verdt å merke seg ved valg av klarna faktura/delbetaling må man være fylt 18 år for å handle hos oss. Klarna kan kontaktes på telefon 21018991 eller på www.klarna.no

Opplysninger i nettbutikken

Vi etterstreber å gi deg som kunde korrekt informasjon om produktene. Det kan imidlertid skje bilde-/skrive-/trykkfeil, noe som i visse tilfeller kan innebære at vi ikke klarer å levere i henhold til informasjon du fikk i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Hvis produktet er utsolgt til tross for at ordre er lagt, eller at det er utsolgt i forbindelse med retting av en reklamasjonssak, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen eller deler av denne. I slike tilfeller vil du få melding om dette.