Favorites
Shopping Cart
0
TOTAL
TIL KASSEN

Kjøpsvilkår

Når du har akseptert kjøpsbetingelsene og valgt en betalingsløsning er ordren/kjøpet bindende. 

Når ordren er registrert, kan man dessverre ikke endre den etterskuddsvis. Vi beklager dette, men grunnlaget for dette er at ordren allerede er inne i systemet og forhåpentligvis på vei til deg. Det er så klart alltid mulig å sende inn for å bytte/returnere/angre kjøpet etter gjeldende norske lover, og for tiden har du 14 dagers angrerett.

Frakt
Vi sender våre forsendelser med Bring. Du kan forvente at forsendelsen blir sendt ut innen 2 - 3 virkedager etter kjøp. Deretter går pakken med vanlig postgang. Du mottar ikke nødvendigvis noe melding/mail fra posten om pakke.


Bestilling

Ordrebekreftelse: Ved bestilling mottar du automatisk en ordrebekreftelse. Sjekk også din e-posts spamfilter. Du mottar ikke nødvendigvis noen bekreftelse på senere tidspunkt om pakke som er på vei, det varierer noe fra Bring sin side.
 

Betalingsmåter
 

Hos oss har vi valget mellom 3 betalingsmetoder:

  1. Kortbetaling – Du kan betale med VISA eller Mastercard. Din korttransaksjon sendes kryptert gjennom KLARNA, som er vår leverandør av kortbetalingsløsning. Kortnummer lagres ikke av oss i EMELA COSMETICS etter gjennomført transaksjon. Det totale beløpet for din bestilling belastes direkte på din konto.   
  2. Klarna Faktura med 14 dagers betalingsfrist. Velger du å betale med faktura mottar du faktura på mail når pakken sendes fra oss. Faktura forfaller i løpet av 14 dager.
  3. Klarna Delbetaling, dette ligger som et eget valg i kassen. Faktura sendes til samme mailadresse som er lagt inn med bestillingen.

Klarna: Verdt å merke seg ved valg av klarna faktura/delbetaling må man være fylt 18 år for å handle hos oss. Klarna kan kontaktes på telefon 21018991 eller på www.klarna.no

Opplysninger i nettbutikken

Vi etterstreber å gi deg som kunde korrekt informasjon om produktene. Det kan imidlertid skje bilde-/skrive-/trykkfeil, noe som i visse tilfeller kan innebære at vi ikke klarer å levere i henhold til informasjon du fikk i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Hvis produktet er utsolgt til tross for at ordre er lagt, eller at det er utsolgt i forbindelse med retting av en reklamasjonssak, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen eller deler av denne. I slike tilfeller vil du få melding om dette.